CB Auto ApS - Allingåbro - Rønde - Logo

Tectyl Behandling

Få en tectyl-behandling og undgå rust

Undgå rust med Tectyl undervognsbehandling

Det danske klima er verdens mest bilfjendtlige. Bekæmp rust med en undervognsbehandling. Mere end 30 års erfaring med rustbeskyttelse betyder nu, at vi kan tilbyde markedets bedste rustbeskyttelsesordning. Gentagne undersøgelser, bl.a. fra det svenske karosionsinsitut i Stockholm, har bevist, at alle typer biler kan ruste – selv de galvaniserede!

For at undgå det første angreb mod rustgennemtæring, skal bilen derfor Tectyl-behandles indenfor de første 24 måneder efter første registreringsdato. Vi spreder salt på vejene fremfor at køre med kæder om dækkene, der både er hårdt for vore veje, men også for vores biler.

Med den rette undervognsbehandling kan du komme skader på din bil i forkøbet, ved at få lavet en undervognsbehandling, der bedre kan modstå den danske vinter. 

Prisliste

Se vores prisliste for Tectyl undervognsbehandling. Find netop din model, husk der er 2 sider. Findes din bil ikke i listen, er du velkommen til at ringe på 86 37 24 00 eller email: post@stjerneauto.dk

Find Prisliste og Book tid her

Undervognsbehandling

Hvis du vil have en længere levetid på din bil, er det nødvendig at passe på den. Både udvendig, indvendig – men også under bilen, hvor man normalt ikke ser. Rust og andet skidt kan hobe sig op og være til gene for bilen og reducere dens levetid. En undervognsbehandling vil altid kunne tjene sig selv hjem i det lange løb, hvis man er glad for sin bil. 

Vi hører hjemme i Rønde og får blandt andet mange besøg fra Aarhus og Sydjurs.

For mere information om Tectyl rustbeskyttelse og Tectyl rustgaranti se Tectyls egen hjemmeside: www.tectyldanmark.dk